Välkommen Sponsorer Kalender Historia Länkar Midnattsolsrallyt-23
MP5 Sweden AB Centrala Lindberg Eson Donatorer Suppliers

 

Lindberg_logo_new_blackback-(1).jpg
  
Lindberg startades av omtanke. Av omtanke för ett barns frusna händer och fötter. Det var när grundaren Michael Lindberg fick sin första son som klädmärket Lindberg föddes. Sedan dess har det fortsatt, med omtanke för alla som tycker om att vistas i svensk natur och svenskt klimat.

Vårt svenska klimat är unikt, från 30 grader värme på sommare till 30 grader kyla på vintern, blandat med vind, snö, regn och sol. Med ordspråket "det finns inget dåligt väder..." jobbar vi på Lindberg hårt för att hantera vårt klimat. Med lager på lager och kläder som helt enkelt passar alla väder har Lindbergs sortiment av utomhuskläder byggts upp. Regnkläder för ruskiga dagar, vadderade kläder för att skydda mot kylan och vind- och vattentätt för höst och vår. Med solskyddskläder och badkläder för sommaren. Helt enkelt funktionsplagg skapade för att ge dig en behaglig utomhusvistelse, oavsett väder.

Vi kan också prata om vår omtanke för miljön och vårt arbete att säkerställa att all tillverkning sker med så lite miljöpåverkan som möjligt. Vi följer EU's normer och regler (läs REACH) och idag är flera av våra plagg dessutom Öko-Tex märkta.

Sist men absolut inte minst, Lindberg skänker varje år pengar till barnhem i delar av världen som inte har det lika bra som vi har det här. Att handla en Lindbergprodukt innebär att Du är med och stödjer vårt arbete för dessa barn (läs gärna mer om arbetet som bedrivs av Barnens Räddningsark). Av ren omtanke...


Lindberg shop  

Jan-E-Lazlo.jpg

Får vi presentera Lazlo, denna kontroversiella kille som är besiktad och registrerad  som  en  standard  rallybil. Men som ogillas av SBF.


MP5_logo.png

Centrala_G_2.jpg

Rejmyre.jpg

Eson.jpg

Swift.JPG IMG_5183.JPG

Team Strömberg

Olas EventMedia AB

Hemdal Furulid 130
718 91  FRÖVI

Ola:070-5735757
Bm:070-5735586

Mail: ola@ola-stromberg.se

Copyright 2021 Ola Strömberg