Välkommen Sponsorer Kalender Historia Länkar Midnattsolsrallyt-23
MP5 Sweden AB Centrala Lindberg Eson Donatorer Suppliers
Centrala_G_2.jpg

Centrala Gummi AB har varit min trogna sponsor genom hela min Rallykarriär. Det finns t.o.m. modellbilar med deras logga på!
Kund har jag varit där i över 50 år.


Läs mer...

 Lindberg_logo_new_blackback-(1).jpg

Team Lindberg finns i Edsbyn och startades av min gode vän och forne Co-driver Michael Lindberg. Han har verkligen ett hjärta för rally och visar det aktivt.

Hans företag stöttar både vårt rallyåkande men även hela 1300 RallyCup

Läs mer....

MP5_logo.png

Patrik Pettersson säger: "Vi konstruerar och tillverkar fixturer eller jiggar som är helt anpassade efter era krav och behov.
Ingen fixtur som vi gör är den andra lik. Vi har stor erfarenhet från tillverkning av fixturer för både manuell och automatiserad produktion.
"


Läs mer...

Eson.jpg Johnny Eriksson på Eson Motorsport har i första hand tillhandahållit Dunlop däck och Revolution fälgar åt oss och andra cupmedlemmar. Han har som sann aktiv rallyentusiast även mycket annat i sitt lager.

Läs mer...

Swift.JPG

Rejmyre.jpg

Swift Delivery är ett transportbolag med lång erfarenhet som erbjuder transporttjänster i hela Europa.
Vi levererar dina varor från ”dörr till dörr” tryggt, snabbt och effektivt.Vårt kvalitetsarbete präglas av att på ett professionellt sätt utföra jobbet så enkelt och smidigt som möjligt. Vi möter våra kunder med personligt engagemang, hjälpsamhet och en positiv inställning. Vår högsta prioritet är att garantera punktlighet och kundnöjdhet.

Läs mer...

Ronnie Maxe driver detta företag och är även Co-driver i teamet Miro Motorsport. Jag har haft nöjet fått låna honom vid några tävlingar. Alltid lika roligt med denne genuina kille som till vardags tillverkar alla sorters träemballage hemma i Rejmyre.

Läs mer...

Jan-E-Lazlo.jpg

Får vi presentera Lazlo, denna kontroversiella kille som är besiktad och registrerad  som  en  standard  rallybil. Men som ogillas av SBF.


MP5_logo.png

Centrala_G_2.jpg

Rejmyre.jpg

Eson.jpg

Swift.JPG IMG_5183.JPG

Team Strömberg

Olas EventMedia AB

Hemdal Furulid 130
718 91  FRÖVI

Ola:070-5735757
Bm:070-5735586

Mail: ola@ola-stromberg.se

Copyright 2021 Ola Strömberg